Konut Proje Tasarım ve Tadilatı

Konut projeleri, modern ve işlevsel yaşam alanları oluşturmak için kapsamlı bir yaklaşım gerektirir.

Spor Salonu Proje Tasarım ve Tadilatı

Spor salonunun tasarımı, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun, motive edici ve güvenli bir ortam oluşturarak sağlıklı yaşamı teşvik etmek için önemli bir adımdır.

Restoran Proje Tasarım ve Tadilatı

Restoran proje tasarımı ve tadilatı, müşterilerin keyifli bir yeme içme deneyimi yaşayabilecekleri estetik ve işlevsel bir mekan oluşturmak için özenli planlama ve detaylı düşünce gerektirir.

Tasarım Mobilya

Dreambig Furniture tarafından tasarlanmış modern , fonksiyonel ve zamansız ürünler

Hizmetlerimiz

Showroom Proje Tasarım ve Tadilatı

Showroom tasarımı, marka imajını yansıtan çağdaş ve etkileyici bir ortam oluşturarak müşterilere ürünleri en iyi şekilde sergileme imkanı sağlar.

Ofis Proje Tasarım ve Tadilatı

Ofis projeleri, verimliliği artırmak, çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak ve işyerindeki yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla stratejik düşünce ve yenilikçi yaklaşımlar gerektirir.

Projelerimizi keşfedin!


Yeşili hayata katmak


Çoğumuz için zihnimizdeki karşılığı huzur olan peyzaj dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Söz konusu proje bahçeye sahip şanslı bir yapıysa, mobilya, aydınlatma, bitki çeşitlilikleri gibi tüm detayları ile bir peyzaj projesi tasarlıyoruz.

Katlı bir yapıda yeşillendirebileceğimiz bir balkona sahip iseniz çeşitli bitki alternatifleri ,dekorasyon ve aydınlatma  elemanları, dikey bahçeler ile kat bahçeleri oluşturuyoruz.

İç mekanlarda ise yine uygun bitkiler kullanılarak yeşilin huzurunu yaşam alanlarınıza taşıyoruz.